Інформація
Пошук

IRON MASS лохотрон. Збіг? Не думаю!

  • 20 March 2020 15:30:00
  • Reviews: 0
  • Views: 4724
  • 0

Доброго дня любі друзі!


Сьогодні натрапили на рекламу в інстаграм "бренду" спортивного харчування "IRON MASS" або "Iron Mass Scitec Nutrition" (фото 2) і нам це дуже підняло настрій. Тепер хочемо поділитися цікавим матеріалом для наших глядачів))




Фото 2 - Реклама в інстаграм "бренду" спортивного харчування "IRON MASS" або "Iron Mass Scitec Nutrition"


Взагалі, ринок України просто рясніє цікавими творами типу "мейд ін Поланд, Германі, США" і тд! А насправді все робиться в Україні в незрозумілих місцях і засипається невідомий вміст. Популярність серед покупців цієї незрозумілої продукції обумовлюється негативним ставленням до українських виробників і бажання купити будь-який закордонний товар дешевше, аби не українське!


Так ось почнемо розкладати по поличках "IRON MASS" або "Iron Mass Scitec Nutrition".

Бренд відрізняється висококласним штатом маркетологів. Взагалі відсутнє поняття слова бренд, що це і з чим його їдять, так як навіть з назвою "бренду" визначиться не вийшло і просто використовується 2 назви. Так в одному з назв ще й додали назву абсолютно іншого бренду "Scitec Nutrition". Гарна спроба ввести в оману! Цікаво на кого вівся розрахунок, кого хотіли обдурити? Хмммм ...


Повернемося про відсутність поняття бренду ...

Фізичними складовими (носіями) бренду є весь комплекс елементів фірмового стилю: назва бренду (слово, словосполучення), логотип з принципами його побудови, палітра фірмових кольорів, підтримує фірмовий стиль оригінальна графіка, набір фраз, звуки, торгова марка та інше.

Як бачите всього цього - немає. На одних продуктах IRON MASS Sport Nutrition, на інших Iron Mass Scitec Nutrition, при чому різними шрифтами, параметрами шрифту (висота, міжрядковий інтервал і т.д.), так ще й різні назви і в одне з назв, входить назва іншого бренду.

Ви розумієте, що бренд має державну реєстрацію (торгова марка), і не можна один бренд зареєструвати 2-ма різними назвами ... Та ще й використовувати чуже назву .... еееем, ну швидше за все (PS 100%), що бренд не зареєстрований! Або фіктивно зареєстрований (про майстерність підробки документів читайте далі).

Наступний момент, який зацікавив саме нас (якби не це, швидше за все навіть не відреагували б, так як такі "конторки" з'являються мало не щодня, псевдо Польща, псевдо США, і т.д.), це очевидна спроба скопіювати дизайн нашого бренду (фото 3) (це взагалі плагіат конкретний)! Так як, не сильно вдивляючись, можна подумати, що це продукція бренду "NOSOROG".




Фото 3 - IRON MASS (зліва) плагіат бренду NOSOROG (праворуч)


Якщо розглядати цей, конкретний приклад, то наші BCAA випускаються в пакетах. Від банок ми вже давненько відійшли. УВАГА! Ми до бренду IRON MASS (може вони ще й 3 назва мають в своєму арсеналі) не маємо відношення. За якість цієї продукції і роботу цієї "компанії" відповідальності не несемо!

А баночка ця робиться в Україні. Дуже дивно виходить, що баночку українську спочатку везуть за кордон, а потім в неї насипають спортивне харчування та везуть назад в Україну))) Те ж саме стосується і не дорогих пакетів, на які клеїться наклейка (фото 2). Робляться пакети українською компанією Аріс Пак. І ця упаковочка (видать з баночками в одному величезному контейнері) їде разом закордон на фасовку). Після чого приїжджає до нас у вигляді готової продукції :)) (Так-так, звичайно ми повірили :)).


Що це? Де це? І як це? Інформації немає. Так само повідомляємо, що прийом добавок цього бренду, Ви здійснюєте на свій страх і ризик. Єдине посилання на сайт цієї "компанії", яку вдалося знайти (фото 4) веде в нікуди.




Фото 4 - Неіснуюча посилання на сайт бренду Iron Mass


Де? В якій країні? На кого? З нами цей "бренд" - невідомо (бо не зареєстрований). Але тим не менш, це не заважає "компанії" здійснювати продаж цієї продукції в Україні. На упаковці написано, що made in EU Budapest, Hungary, нібито робиться в Угорщині. (Нашим людям, аби НЕ Українське). Напиши Маде ін Поланд, розгребуть не дивлячись, а Зроблено в Україні, то вже виникають сумніви. Можемо припустити, що в самій Угорщині цей бренд надзвичайно популярний :))). Природно про нього там навіть і не чули.

Пробивши сайт цього "бренду" через сервіс перевірки доменів (whois точка com) можна побачити наступну картину (фото 5).




Фото 5 - Розташування сайту iron-mass на українському хостингу



А сайтик то розміщений на українському хостингу! Що ж виходить? "Бренд" позиціонує себе як Угорський, а єдиний, непрацюючий сайт розташований на українському хостингу. Накрилася Угорщина мідним тазом ... Чи нормально так обманювати своїх споживачів? Ми думаємо ні. А Ви як вважаєте? Напишіть будь ласка свою думку в коментарі до цієї статті.


І таких брендів, які нібито зроблені за кордоном (головне не в Україні) - дуже багато. Ви себе обманюєте втричі. Тому що, це точно не закордонний бренд і взагалі не зрозуміло що це за продукт!


Роздрібні цінники цієї "зарубіжної продукції" дуже радують, ну дуууже дешево, навіть у порівнянні з українськими товарами. І український покупець дивиться на них і думає, ось халява, потрібно бігом брати !!!

Зарубіжний продукт, який коштує дешевше виробленого в нашій країні, ну будь ласка, не будьте такими наївними. (Для розуміння: зарубіжний продукт ще треба привезти в Україну, а це коштує грошей, на відміну від продукту зробленого в нашій країні, який не треба провозити через кордон).

Йдемо далі. Не можуть не порадувати сертифікати на насіння соняшнику (фото 6) Бачите? Так? Неозброєним поглядом видно, нанесений текст на фото сертифікату.




Фото 6 - Підроблений сертифікат продукції бренду Iron Mass


Відразу видно, що солідна компанія в штаті містить висококласного фахівця з Фотошопу. Ще й безграмотного, тому що правильно писати не "торгівельної", а "торгОвельної"))) Етикетка зі складом продукту, просто взята з інтернету (Фото 2), може з того ж самого Scitec Nutrition. Взагалі багато питань до цієї "компанії". Цікаво в Scitec Nutrition знають, що їх назва використовується ще в одному бренді? Потрібно в них запитати.


Ну що ж. Хто хотів бути обдуреним, буде і далі себе тішити думкою, що купує зарубіжний продукт за халяву (ха-ха обдурив всіх, купив закордон дешевше ніж наше! От це я молодець, заощадив) але по факту, обманюєте Ви тільки самі себе.


А Вас, дорогі наші клієнти, хочеться подякувати за довіру до бренду NOSOROG і побажати Вам бути більш розсудливими.


Попереджений значить озброєний!

Наше оригінальне спортивне харчування від виробника:

протеїн

гейнер

амінокислоти

креатин

для суглобів і зв'язок

жіросжігателі

і багато чого цікавого знайдете у нас на сайті!


Спасибі. З повагою, компанія NOSOROG.

 
Leave a review  ↓
 
Nobody has left any reviews.